(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
jezcci
Potřebné ingredience
350 g hladke mouky100g masla a 100 g sadla nebo 200g tuku50 g cukru krupice1 vejce
Postup přípravy
ze suroviny zpracujeme testo,rozdelime na 80 dilku a do kazdeho zabalime pulku vlasskeho orechu a tvarujeme jezcci.DÁME TO NA PLECH S PEČICÍM PAPÍREM A NA 175 STUPNŮ PEČEME CCA 10-15 MIN.pak cokoladovou polevou zdobime ocicka a cumacek spejli a telicko steteckem a posypeme kokosekm.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
selumi
(upraveno)
5. 3. 2008, 21:31
Ježci se pečou ve středně vyhřáté troubě, dělám je už několik let jako vánoční cukroví a v naší rodině i v okolí jsou oblíbené, nejraději je mají malé děti,jsou fakt bezva i když je s tím trochu piplačka
jaxa
(upraveno)
5. 3. 2008, 21:21
Dobrý večer, Heli - ježci vypadají super!!! Ale není mi jasné - to se vůbec nepeče?? A jak to chutná?? Nedá se to k něčemu přirovnat? Nějak si tu chuť nedovedu představit! ... Asi je budu muset vyzkoušet, ať jsem chytřejší!